Så här anmäler du till kursen i relativitetsteori

Allt du behöver är gymnasiets matematik och fysik

Kursen Inledande relativitetsteori 6 hp behandlar Einsteins speciella relativitetsteori på inledande universitetsnivå och endast gymnasiets fysik och matematik förutsätts som bakgrund. För en mer detaljerad beskrivning av kursen, se fliken ”Om kursen”.

Om du ännu ej är behörig och vill göra en anmälan så är det viktigt att du väntar med att göra en anmälan tills din behörighet är registrerad i antagning.se (vid denna högskola handläggs alla anmälningar löpande i mån av tid, och om du är obehörig när du söker så kommer du därför ej bli antagen och du blir struken på ditt kursval). Möjligheten till sen anmälan är öppen tills vidare, dock längst till och med kursstart.

Du anmäler dig genom länken ”Anmälan” nedan. Du kommer när det närmar sig kursstart att få tillgång till kursmaterialet. Efter att du blivit antagen så behöver du också inom registreringsperioden kursregistrera dig vid Mälardalens universitet (för att behålla din studieplats samt kunna få studiepoäng rapporterade): Välkommen som ny student >>

Anmälan till sommarens kurs vid Mälardalens universitet.

Sommaren 2024

Mälardalens universitet
När: Sommaren 2024 (v25-v33)
Anmälningskod: MDU-31000